A SÜTI SÜTÉS 14 ARANYSZABÁLYA könyv

Voltál már úgy, hogy elkezdtél készíteni egy sütit, de már a tészta összeállításánál elakadtál?

Jól jött volna akkor valakinek a segítsége, hogy megtudd, mit is kell a recept szerint csinálni?

Mit tettél akkor?

Volt kihez fordulnod?

Vagy leültél a böngésző elé és elkezdted megkeresni a válaszokat...

amivel szépen el is ment az időd, és végül a kedved is az egész sütéstől.

Hány ilyen süti recept van a számítógépeden elmentve vagy épp kinyomtatva és elrakva, ami végül eljutott oda, hogy oké, talán majd egyszer megsütöd?

Akad jó pár, igaz?

Esetleg azt történt, hogy visszadobtad mérgelődve a receptet a fiókba és azt mondtad: "Na jó, ezt inkább hagyjuk!"?

Ennek nem kell így lennie!

Ezeknek a recepteknek nem kell arra a sorsra jutniuk, hogy végül sosem készülnek el, és sosem kóstolod meg őket a családdal, mert a könyv segít neked megtanulni a sütés alapvető aranyszabályait!

Mi az ami gondot okozott eddig?

A tészta összeállítása?

A krém készítése?

Vagy már az alapanyagok és eszközök kiválasztásánál is elakadsz?

Bizonytalan vagy sütés közben és a végén azt érzed, hogy nem kikapcsol, hanem inkább felhúz az egész sütögetés?

A sütési hőfokokkal vannak gondjaid mert vagy túlsül, vagy nyers marad a tésztád?

Csak ezek miatt nem kell lemondanod a süti készítés öröméről!

Hisz sütit sütni élvezet, hobbi, egy jó szórakozás, ráadásul sok elismerést kaphatsz érte, ami jót tesz a lelkednek, egy isteni desszertet elfogyasztani a családdal és a barátokkal pedig a legjobb dolgok egyike közé tartozik!

A fiókban lapuló, a nagyitól rád maradt recepteknek igenis van esélye, hogy megkóstolhasd a családdal!

A könyv ebben fog neked segíteni!

- A SÜTI SÜTÉS 14 ARANYSZABÁLYA azért született meg, hogy neked a süti sütés élvezet legyen.

- Hogy a receptek életre tudjanak kelni a konyhádban és újra élvezni tudd a gyerekkori ízeket!

- Azért, hogy legyen egy olyan összefoglaló könyved, amiben szinte az összes kérdésedre választ kaphatsz, ha elkezdesz sütni.

- Megtanulod belőle, hogy milyen alapvető eszközöket tarts otthon.

- Hogyan csoportosítsd a hozzávalókat (száraz, nedves).

- Mivel és hogyan mérd ki az alapanyagokat, és ez miért fontos?

A sütik készítésének műveleti sorrendjét is megtanulod belőle lépésről-lépésre, süti fajtánként.

Megtudod hogyan lesz tökéletes a krémed, azáltal szépen szeletelhető a sütid.

Táblázatokat is találsz a sütési hőfokokról, időkről és módokról egy helyen.

Segítséget kapsz a bögrés sütik alapanyagainak kiméréséhez.

Nézd! Itt tudsz belekukkantani a könyve!

Mobilról nézed az oldalt?
Sebaj, fordítsd el a készüléket!

Rengeteg csodás fotó és annál is több titok került
A SÜTI SÜTÉS 14 ARANYSZABÁLYA
című könyvbe, a végén pedig megtalálsz három táblázatot is, amelyek segítenek süti fajtánként a sütési hőfokok és idők beállításában, az alapanyagok átszámolásában, és a sütési mód kiválasztásában.

Nem lesz több elrontott sütemény és bosszankodás,

mert ebben a könyvben megkapod az sütéshez szükséges tudást és fortélyokat!

Szeretnél pár régi, jól bevált receptet is,
amellyel megtanulhatsz hagyományos házi sütiket készíteni?

Azt is találsz a könyvben!

Piskótát, kevert tésztát, édes és sós kelt tésztát, linzert és pitét, valamint krémeket és töltelékeket is megtanulhatsz belőle készíteni, amiket egy kis fantáziával akár több tucat saját, titkos receptté is alakíthatsz.

Hogy hogyan, erre is kapsz a könyvben tippeket!

A könyvben ezekről olvashatsz, tanulhatsz:

Eszközök és alapanyagok a konyhádban

Miket nem nélkülözhetsz ahhoz, hogy bármikor készíts egy finom süteményt, mit mivel mérj és hogyan?
Melyek a száraz és nedves hozzávalók, hogyan csoportosítsd őket?

A sütik összeállítási sorrendje,

mit mi után végezz el a sütéskor, hogy a végeredmény tökéletes legyen szeleteléskor és tálaláskor?

Töltelékek, krémalapok, krémek készítése,

a sütik töltése és dekorálása.
Mivel dekorálj szépen és hogyan, illetve milyen technikákat kerülj?

Táblázatok a sütési időkről és hőfokokról,

sütési módokról és mennyiségekről.
1 bögre az hány dkg? A könyvből ezt is megtudhatod!

10 alaprecept

6 süteménytészta, illetve krémek töltelékek és a legfinomabb, selymes csokiöntet készítése.
Ezekkel kipróbálhatod azonnal a könyvben olvasott fortélyokat!

A könyv szerzőjéről röviden:

Mikus Melinda (Meluska) cukrász, a házi süti készítés szakértője.
16 éve foglalkozik hagyományos házi sütik készítésével.
Szakértelmét a sok év alatt összegyűjtött receptek tanulmányozásával és az elkészítésükkor gyűjtött tapasztalatával szerezte meg.

Nyert már meg amatőr sütőversenyt is saját házi süti receptjével,
sütő sulija pedig 2017.-ben a Gazdagmami által meghirdetett
"Kezdő Vállalkozók Versenyén" első díjat kapott.

Facebook oldalát több, mint 17 ezren követik,
honlapját naponta több, mint 12 ezren látogatják és több százan tanulnak tőle hagyományos, házi sütiket készíteni.

A SÜTI SÜTÉS 14 ARANYSZABÁLYA című első könyvét azoknak állította össze, akik szeretnének igazán jól megtanulni házi sütiket készíteni.

tanulj-sutni-6

©2017 Mikus Melinda | www.tanuljsutni.hu | rendeles@tanuljsutni.hu |
Tel.: munkanapokon 10-17 h. 06/30 546 09 13| adatvédelmi nyilatkozat