AKKOR NYUGODTAN VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

Kérlek fusd át az alábbi Gyakori Kérdéseket, mert könnyen lehet, hogy már korábban megválaszoltuk másnak a kérdésedet. Ha a GYIK-ben nem találsz segítséget, akkor írj nekünk emailt (info@tanuljsutni.hu) és  1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy válaszoljak a kérdésedre / megoldjam a problémádat.

Előfizetői információk

Ha ezen a Bejelentkezés oldalon keresztül nem tudsz belépni, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@tanuljsutni.hu email címen.
Mindent megteszek azért, hogy a hibádat elhárítsam legkésőbb 24 órán belül.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor kattints ide, hogy megváltoztassuk a jelszavadat. Az előbbi linken minden információt megtalálsz a jelszóváltoztatáshoz.

A felhasználóneved automatikusan az az e-mail cím, amit a vásárláshoz használtál. Ha nem emlékszel rá, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@tanuljsutni.hu email címen, hogy tudjak neked ebben segíteni.

Igen, csak átutalással lehet fizetni a részvételi díjat. Az átutalás beérkezését követően, ami maximum 24 órát vesz igénybe (de ez lényegesen kevesebb is lehet, mindössze pár óra, a terheltségtől függően), a kiállított számlával együtt megkapod a rendelésedkor megadott email címedre azt a belépési oldal linket, amelyen keresztül a vásárlók beléphetnek a zárt oldalakra. Itt kell beállítanod majd az egyedi felhasználóneved és a jelszavad is.
Ha személyes tanfolyamon veszel részt, a számlát személyesen a tanfolyam megkezdésekor kapod meg tőlem.

Átutalást internetbankon keresztül tudsz a legkényelmesebben elvégezni, ezt a számládat vezető bankod weboldalán megtalálod. (Internetbank hozzáférést, ha esetleg ilyen még nincs neked, a számlavezető bankodnál igényelhetsz.)
Könnyítésként a rendelés befejezésekor láthatod majd a nagyobb bankfiókok logóját az oldalon, ezekre kattintva átnavigálsz az általad kiválasztott bankfiók belépési oldalára.
Ezekkel az oldalakkal nincs a www.tanuljsutni.hu oldalnak kapcsolata, így onnan semmilyen adatot nem gyűjtök be, tehát teljesen biztonságosan használhatod az oldalakat.

Átutalást személyesen is végrehajthatsz, ha befáradsz a hozzád legközelebbi UniCredit Bank fiók egyikébe és a megadott számlaszámra, amit a rendeléskor elküldök neked, átutalod a rendelés összegét.

Átutalást kezdeményezhetsz a saját bankfiókodban is, szintén személyesen, itt is a rendeléskor megadott számlaszámra kell kérni az átutalást.

Számlázás

Minden esetben elektronikus számlát állítok ki az előfizetésedről. Megrendeléskor a megadott email címedre érkezik egy úgynevezett proform, vagy díjbekérő számla, ami gyakorlatilag a teljesített számla mása. Ezzel a formátummal kapod meg majd a teljesítésről kiállított számlát is. Mindkettő kiállításához a szamlazz.hu számlakészítő szoftverét használom, amit csak valós vállalkozások tudnak igénybe venni. Tehát az átutalás után megérkezik a számla és az első belépésedhez szükséges oldal linkje. A számlát mindenképpen mentsd el a számítógépedre, mert csak úgy érvényes, ha digitális formátumban is el van mentve.