A süti sütés 14 aranyszabálya

"hiánypótló könyv, tele fortélyokkal azoknak, akik tényleg jól akarnak tudni sütni..."

A könyv, ami végre válaszokat ad azokra a kérdéseidre, amikből megtudod,
hogy a süteményeid hogyan sikerülnek
finomra és mutatósra!

És azt hogy csinálod, hogy..?
Hangzik el oly sokszor a kérdés, és amikor elárulom a titkot,
mindig hálás tekintettel kapom a választ:
AHHA! ÉÉRTEM! ÓÓ!
- Meluska -

Számtalan kérdés érkezik tőletek süti sütéssel kapcsolatban és ez inspirált arra,
hogy ebben a könyvben összegyűjtsem nektek a válaszokat az olyan kérdéseitekre, minthogy:

- Te milyen eszközöket használsz?
- Hogy csinálod, hogy olyan szép tisztán dogozol?
- Neked miért nem folyik szét, dől el?
- Mitől lesz olyan szép magas, könnyű?

Cukrász fortélyokat és házi praktikákat ötvözve készítem a házi sütiket évek óta, és az összegyűjtött tapasztalataimat írtam le 14 aranyszabályban, hogy te is megtanulhasd őket, és ezeket követve te tényleg igazán szuper házi sütiket tudj sütni.

tanulj-sutni-6

Mikus Melinda, cukrász
a Tanulj sütni! - netes sütisütő suli tulajdonosa és oktatója

A könyv nem receptes könyv...

Hanem segítség ahhoz, hogy a fiókban évek óta lapuló receptjeidet végre ki merd próbálni,
azok pedig valóban olyanra sikerüljenek, amilyenre azt elvárod... a recepttől és magadtól.

Akkor mégis, miben tér el ez a könyv a többi sütis könyvtől?

A fejezetek lépésről-lépésre, egymásra épülve visznek végig a sütemény készítés mozzanatain,
hogy te magabiztosan és könnyedén tudj a konyhádban sütit készíteni.

Részletezi, hogy hogyan kell a különböző krémeket,
töltelékeket készíteni
és azokkal tölteni a süteményeidet

A sütik töltését és kenését mindenki rém egyszerűnek képzeli, azonban ha nem megfelelően töltöd a sütidet, az pl. annak szétrepedéséhez, elázásához vezet. A krémek, krémalapok készítése is jó néhány szabályhoz van kötve, de ha ezeket tudod, akkor soha többé nem folyik ki a krémed a sütidből.

Megmutatja, hogyan dekoráld
és szeleteld a süteményeket,
hogy mutatósak legyenek
a tálaláskor

A sütik dekorálásánál csak a fantáziánk szab határt, ezért néhány olyan szabályt olvashatsz a könyvben, amit a cukrászok alkalmaznak, illetve néhány tipikus hiba helyett kapsz pár ötletet, ami szebbé, profibbá teheti a sütid küllemét, beleértve a szeletelést is.

Elárulja a sütik összeállítási
sorrendjét, pihentetési,
sütési és hűtési időket,
és hogy mire kell figyelned

A pihentetés a tészták esetében a legtöbbször előkerülő fogalom, de bizony van olyan krém illetve töltelék is, amit pihentetni kell ahhoz, hogy a megfelelő állagot kapd végeredménynek. A könyvből megtudod ezeknek a pihentetési időknek a hosszát és azt is mikor és hol kell azt alkalmaznod.

Miben segít neked a könyvben megtalálható 14 aranyszabály?

- Dekorálási és tálalási tippeket ad ahhoz,
hogy a sütijeid mutatósak, guszták legyenek

- Megtudod, hogyan kell a sütiket tökéletesen tölteni

- Válaszokat kapsz a krémek és töltelékek készítésével kapcsolatos,
szinte összes kérdésedre

- Végigvezetlek a különböző süti fajták összeállításának helyes sorrendjén,
hogy azok tökéletesre és mutatósra sikerüljenek

- Megmutja, hogyan mérd ki és mivel a hozzávalókat
a hagyományos és a bögrés sütik receptjeihez

- Segít kiválasztani a megfelelő eszközöket és alapanyagokat a sütéshez

Tudom, tudom!
Azért jól jönne pár tuti alaprecept is!

Természetesen ezek se maradtak ki a könyvből, a klasszikusok,
mint a piskótatekercs, a linzer, a meggyes pite, a kevert muffin,
mákos kalács és a vajas kifli egyértelműen adta magát,
hogy a könyvben szereplő praktikák és fortélyok kipróbálásához egy külön fejezetbe kerüljön.

Rengeteg csodás fotó és annál is több titok került
A SÜTI SÜTÉS 14 ARANYSZABÁLYA
című könyvbe, a végén pedig megtalálsz három táblázatot is,
amelyek segítenek süti fajtánként a sütési hőfokok és idők beállításában,
az alapanyagok átszámolásában, és a sütési mód kiválasztásában.

Nézd! Itt tudsz belekukkantani a könyve!

Mobilról nézed az oldalt?
Sebaj, fordítsd el a készüléket!

AJÁNDÉK A JANUÁR 31.-IG RENDELŐKNEK!

A könyv várható nyomtatott megjelenése 2018. február 28.,
de ha most rendeled meg azt, akkor megkapod az e-book változatot is,
így azonnal olvashatod a könyvet, még megjelenés előtt.
Plusz ajándék mellé egy 3900 Ft-értékű kupon* is,
amelyet további oktatóanyagokhoz tudsz majd felhasználni,
hogy még egyszerűbben és könnyebben tudj megtanulni sütni!

KÉRD A KÖNYVET MOST!

Eszközök és alapanyagok a konyhádban

Miket nem nélkülözhetsz ahhoz, hogy bármikor készíts egy finom süteményt, mit mivel mérj és hogyan?
Melyek a száraz és nedves hozzávalók, hogyan csoportosítsd őket?

A sütik összeállítási sorrendje,

mit mi után végezz el a sütéskor, hogy a végeredmény tökéletes legyen szeleteléskor és tálaláskor?

Töltelékek, krémalapok, krémek készítése,

a sütik töltése és dekorálása.
Mivel dekorálj szépen és hogyan, illetve milyen technikákat kerülj?

Táblázatok a sütési időkről és hőfokokról,

sütési módokról és mennyiségekről.
1 bögre az hány dkg? A könyvből ezt is megtudhatod!

10 alaprecept

6 süteménytészta, illetve krémek töltelékek és a legfinomabb, selymes csokiöntet készítése.
Ezekkel kipróbálhatod azonnal a könyvben olvasott fortélyokat!

Ki az a Meluska, és miért tőle tanulj sütni?

"Szenvedélyem a hagyományos, házi sütik készítése,
az 1910-1970-es évek közötti sütik receptjeinek gyűjtése, és azok feltámasztása.
Hiszem, hogy az egyszerű és kevés fajta alapanyagból készült sütemények a családi hagyományok alapjait képezik, épp ezért törekszem megőrizni és tovább adni ezeket az utókornak."

Mikus Melinda - Meluska vagyok, cukrász és én alapítottam 2015-ben a Meluska házi sütödéje blogot, amelyet 2017-ben végül sütisütő sulivá alakítottam át.
A Tanulj sütni! - netes sütisütő suli a hagyományos házi sütik készítését tanítja meg neked az alapoktól, online felületen, oktatófilmek és letölthető, kinyomtatható oktatóanyagok segítségével.
Egyszerűen, érthetően, követhetően tanulhatod meg a süti sütést, és olyan cukrász fortélyokat is elleshetsz, amelyeket eddig nem láthattál a hagyományos házi sütik készítése során.
Ráadásul tőlem nem csak a sütés alapjait sajátíthatod el, hanem az oktatóanyagaimban megtalálod azokat a tippeket és fortélyokat is, amelyekkel az esetleges hibákat elkerülheted, vagy kiküszöbölheted a sütés során.
Arra törekszem, hogy átadjam azt a tudást a süti sütéshez neked, amelyet mindig is akartál ahhoz, hogy magabiztosan és tényleg jól tudj sütni.
Szeretném, ha a Tanulj sütni! - netes sütisütő suli oktatóanyagai és könyve segítségével te is elkápráztatnád ezentúl a családod és a barátokat az általad készített süteményekkel.

Mobilról nézed az oldalt?
Sebaj, fordítsd el a készüléket!

Hallgasd meg ezt a 3 perces üzenetem!

tanulj-sutni-6

©2017 Mikus Melinda | www.tanuljsutni.hu | rendeles@tanuljsutni.hu |
Tel.: munkanapokon 10-17 h. 06/30 546 09 13| adatvédelmi nyilatkozat

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás