Rengeteg fajta gyĂŒmölccsel töltheted a pitĂ©det, Ă©s a töltelĂ©k kĂ©szĂtĂ©sĂ©nek is vannak kĂŒlönbözĆ mĂłdjai.
đ Egyik Ă©s a legegyszerƱbb, amikor a gyĂŒmölcsöt felaprĂtod, lereszeled, felkockĂĄzod, cukrozod, fƱszerezed, majd kis idĆ mĂșlva kinyomkodod a levĂ©t, Ă©s megtöltöd vele a sĂŒtemĂ©nyt.
đ A mĂĄsik, amikor ezt a levet besƱrĂted, Ă©s belehelyezed a cukrozott gyĂŒmölcsöt, vagy gyĂŒmölcslĂ©vel fĆzöl egy alapot, Ă©s abba rakod az Ăzben passzolĂł gyĂŒmölcsöt.
đ Megteheted, hogy egyben besƱrĂted, felfĆzöd a gyĂŒmölcsöt, Ă©s azt simĂtod a pitĂ©be.
Az, hogy melyiket alkalmazod, nagyban fĂŒgg attĂłl, hogy mennyire leves a gyĂŒmölcs.
đ AztĂĄn, a gyĂŒmölcsöt hozzĂĄadhatod pĂ©pesĂtve is tĂșrĂłhoz, sajtkrĂ©mhez, tejszĂnhez, amit tojĂĄs sĂĄrgĂĄjĂĄval keversz be, hogy az összeĂĄlljon a sĂŒtĂ©s vĂ©gĂ©re.
Ebbe akĂĄr kerĂŒlhetnek nagyobb gyĂŒmölcsdarabok is.
Keverheted Ćket mĂ©g olajos magokkal, fƱszernek pedig szinte mindegyikhez illik a fahĂ©j, a citrom hĂ©ja Ă©s a vanĂlia.
Tanuljunk egyĂŒtt pitĂ©ket sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –