Rengeteg fajta gyĂŒmölccsel töltheted a pitĂ©det, Ă©s a töltelĂ©k kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek is vannak kĂŒlönbözƑ mĂłdjai.

🍎 Egyik Ă©s a legegyszerƱbb, amikor a gyĂŒmölcsöt felaprĂ­tod, lereszeled, felkockĂĄzod, cukrozod, fƱszerezed, majd kis idƑ mĂșlva kinyomkodod a levĂ©t, Ă©s megtöltöd vele a sĂŒtemĂ©nyt.

🍐 A mĂĄsik, amikor ezt a levet besƱrĂ­ted, Ă©s belehelyezed a cukrozott gyĂŒmölcsöt, vagy gyĂŒmölcslĂ©vel fƑzöl egy alapot, Ă©s abba rakod az Ă­zben passzolĂł gyĂŒmölcsöt.

🍒 Megteheted, hogy egyben besƱrĂ­ted, felfƑzöd a gyĂŒmölcsöt, Ă©s azt simĂ­tod a pitĂ©be.
Az, hogy melyiket alkalmazod, nagyban fĂŒgg attĂłl, hogy mennyire leves a gyĂŒmölcs.

🍏 AztĂĄn, a gyĂŒmölcsöt hozzĂĄadhatod pĂ©pesĂ­tve is tĂșrĂłhoz, sajtkrĂ©mhez, tejszĂ­nhez, amit tojĂĄs sĂĄrgĂĄjĂĄval keversz be, hogy az összeĂĄlljon a sĂŒtĂ©s vĂ©gĂ©re.
Ebbe akĂĄr kerĂŒlhetnek nagyobb gyĂŒmölcsdarabok is.
Keverheted Ƒket mĂ©g olajos magokkal, fƱszernek pedig szinte mindegyikhez illik a fahĂ©j, a citrom hĂ©ja Ă©s a vanĂ­lia.

Tanuljunk egyĂŒtt pitĂ©ket sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meli❀ –