A sĂŒtĂ©s nĂ©lkĂŒli sĂŒtiket a legtöbb esetben valamilyen formĂĄban kĂ©szĂ­tjĂŒk el, majd abbĂłl kivĂ©ve szeleteljĂŒk Ƒket.

😊 A legnĂ©pszerƱbb ilyen formĂĄk a nagy Ă©s kis Ƒzgerinc,
😊 a csatos tortakarika,
😊 a gyĂŒmölcskenyĂ©rforma,
😊 valamint a kĂŒlönbözƑ sĂŒti formĂĄzĂłk, mint pl. a kifli.
A tĂ©sztamasszĂĄkat viszont kĂ©szĂ­theted adagonkĂ©nt is, golyĂłvĂĄ formĂĄlva, vagy Ă©pp kinyĂșjtva Ă©s kiszĂșrva akĂĄr szĂ­v, akĂĄr korong formĂĄjĂșra.
Utóbbiakat bevonhatod részben vagy egészben csokival is.

😊 Ha formĂĄkat hasznĂĄlsz a sĂŒti kĂ©szĂ­tĂ©shez, akkor Ă©rdemes kibĂ©lelned folpackkal, mert a segĂ­tsĂ©gĂ©vel könnyebben ki tudod a sĂŒtit dermedĂ©s utĂĄn venni belƑle.

😊 Figyelj, hogy a tĂ©szta Ă©s a krĂ©m levegƑmentesen kerĂŒljön bele, akĂĄr picit az asztalhoz ĂŒtögetve össze is tömörĂ­theted a hozzĂĄvalĂłkat, Ă­gy a nagyobb buborĂ©kok kipukkadnak benne.
Ez azĂ©rt lĂ©nyeges, mert elƑfordulhat, hogy a sĂŒti, miutĂĄn kifordĂ­tod a formĂĄbĂłl, eltörik ott, ahol nagyobb levegƑadag marad benne.

Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtĂ©s nĂ©lkĂŒli sĂŒtiket kĂ©szĂ­teni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meli❀ –