A sütés nélküli sütiket a legtöbb esetben valamilyen formában készítjük el, majd abból kivéve szeleteljük őket.

😊 A legnépszerűbb ilyen formák a nagy és kis őzgerinc,
😊 a csatos tortakarika,
😊 a gyümölcskenyérforma,
😊 valamint a különböző süti formázók, mint pl. a kifli.
A tésztamasszákat viszont készítheted adagonként is, golyóvá formálva, vagy épp kinyújtva és kiszúrva akár szív, akár korong formájúra.
Utóbbiakat bevonhatod részben vagy egészben csokival is.

😊 Ha formákat használsz a süti készítéshez, akkor érdemes kibélelned folpackkal, mert a segítségével könnyebben ki tudod a sütit dermedés után venni belőle.

😊 Figyelj, hogy a tészta és a krém levegőmentesen kerüljön bele, akár picit az asztalhoz ütögetve össze is tömörítheted a hozzávalókat, így a nagyobb buborékok kipukkadnak benne.
Ez azért lényeges, mert előfordulhat, hogy a süti, miután kifordítod a formából, eltörik ott, ahol nagyobb levegőadag marad benne.

Tanuljunk együtt sütés nélküli sütiket készíteni!
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –