A pite tĂ©sztĂĄban a hozzĂĄvalĂłknak reakciĂłba kell egymĂĄssal lĂ©pniĂŒk ahhoz, hogy gĂĄz keletkezzen benne, az pedig idĆt igĂ©nyel.
đ€Â De mi is törtĂ©nik a tĂ©sztĂĄban?
ËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËË
A lĂșgos kĂ©mhatĂĄsĂș tĂ©sztalazĂtĂł a savas kĂ©mhatĂĄsĂș tejtermĂ©k Ă©s/vagy tojĂĄs hatĂĄsĂĄra a szĂ©n-dioxidot szabadĂt fel.
Azonban, mivel a mennyisĂ©gek nagyon kevesek a tĂ©sztĂĄban, Ăgy ez a reakciĂł lassabban megy vĂ©gbe, ezt viszont ki kell vĂĄrni.
Ha nem pihenteted a tĂ©sztĂĄt, akkor ez a folyamat nem megy vĂ©gbe a sĂŒtid pedig morzsalĂ©kos, kemĂ©ny, töredezĆ lesz.
A gyĂșrt pite tĂ©sztĂĄknak kimondottan jĂłt tesz, ha elĆzĆ este ĂĄllĂtod össze Ă©s csak mĂĄsnap hasznĂĄlod fel.
Akår 24 óråt is pihenhet, az eredmény annål finomabb lesz.
https://
Tanuljunk egyĂŒtt pitĂ©ket sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –