A pite tĂ©sztĂĄban a hozzĂĄvalĂłknak reakciĂłba kell egymĂĄssal lĂ©pniĂŒk ahhoz, hogy gĂĄz keletkezzen benne, az pedig idƑt igĂ©nyel.

đŸ€”Â De mi is törtĂ©nik a tĂ©sztĂĄban?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
A lĂșgos kĂ©mhatĂĄsĂș tĂ©sztalazĂ­tĂł a savas kĂ©mhatĂĄsĂș tejtermĂ©k Ă©s/vagy tojĂĄs hatĂĄsĂĄra a szĂ©n-dioxidot szabadĂ­t fel.
Azonban, mivel a mennyiségek nagyon kevesek a tésztåban, így ez a reakció lassabban megy végbe, ezt viszont ki kell vårni.
Ha nem pihenteted a tĂ©sztĂĄt, akkor ez a folyamat nem megy vĂ©gbe a sĂŒtid pedig morzsalĂ©kos, kemĂ©ny, töredezƑ lesz.

A gyĂșrt pite tĂ©sztĂĄknak kimondottan jĂłt tesz, ha elƑzƑ este ĂĄllĂ­tod össze Ă©s csak mĂĄsnap hasznĂĄlod fel.
Akår 24 óråt is pihenhet, az eredmény annål finomabb lesz.
https://www.tanuljsutni.suli.hu/csatlakozz-te-is-a-sutoiskola-klubjahoz/
Tanuljunk egyĂŒtt pitĂ©ket sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meli❀ –