Kerülhet a pogácsa tésztába állati eredetű hozzávaló olyanok, mint:
- tepertő
- sertésháj
- kacsa vagy libazsír
- füstölt kolbász
- felkockázott sonka
- lecsókolbász
- vagy akár csirke, illetve kacsa, pulykamáj is.
Tejtermékekkel is ízesítheted a pogácsát
- Zsíros sajtok
- túró, juhtúró, gomolya
- joghurt
- tejföl kerülhet a tésztába.
No és persze zöldségek, olajos magvak is fokozhatják a pogácsa élvezeti értékét
- Krumpli
- káposzta
- bab
- tökmag
- vöröshagyma
- medvehagyma teheti még finomabbá a tésztát.
Sőt ezeket akár kombinálhatod is, és kipróbálhatsz újabb ízesítéseket így.
Tanuljunk együtt pogácsákat sütni!
https://www.tanuljsutni.suli.hu/csatlakozz-te-is-a-sutoiskola-klubjahoz
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –