Kerülhet a pogácsa tésztába állati eredetű hozzávaló olyanok, mint:

  • tepertő
  • sertésháj
  • kacsa vagy libazsír
  • füstölt kolbász
  • felkockázott sonka
  • lecsókolbász
  • vagy akár csirke, illetve kacsa, pulykamáj is.

Tejtermékekkel is ízesítheted a pogácsát

  • Zsíros sajtok
  • túró, juhtúró, gomolya
  • joghurt
  • tejföl kerülhet a tésztába.

No és persze zöldségek, olajos magvak is fokozhatják a pogácsa élvezeti értékét

  • Krumpli
  • káposzta
  • bab
  • tökmag
  • vöröshagyma
  • medvehagyma teheti még finomabbá a tésztát.

Sőt ezeket akár kombinálhatod is, és kipróbálhatsz újabb ízesítéseket így.

Tanuljunk együtt pogácsákat sütni!
https://www.tanuljsutni.suli.hu/csatlakozz-te-is-a-sutoiskola-klubjahoz
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –