Ha pogácsát készítesz, azt nem csak állati eredetű ízesítőkkel dúsíthatod, hanem különböző növényekkel is.

⭐️ Legnépszerűbbek ezek közül pl. a tökmag, a hagyma, ami lehet akár lepirított, felkarikázott, vagy kockázott vöröshagyma, apróra vágott snidling, de akár medvehagyma is kerülhet bele, szintén felaprítva.

⭐️ Fűszerekkel is ízesítheted, a bors, a petrezselyem, csombor, zsálya, rozmaring szintén adhat egy alap ízt nekik.

⭐️ Ami még nagyon elterjedt, az a burgonya, ami viszont nem csak ízesítésként kerül a tésztába, hanem bizony a magas keményítő tartalma miatt igazán laza tésztát kapunk, ha használjuk a sütemény elkészítéséhez.

A RECEPT SAROK – RECEPTGYŰJTEMÉNY oldalán találsz is a legutóbbihoz egy szuper jó kis receptet itt:
https://www.tanuljsutni.suli.hu/receptsarok/
Tanuljunk együtt sütni!
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –