Az omlĂłs Ă©lesztĆs tĂ©sztĂĄk karĂĄcsonykor kerĂŒlnek elĆtĂ©rbe, ugyanis belĆlĂŒk kĂ©szĂŒl a bejgli, a pozsonyi kifli, a zserbĂł Ă©s a flĂłdni, hogy a legismertebb vĂĄltozatoknĂĄl maradjunk.
đ€«Â Ezeket a tĂ©sztĂĄkat ĂĄltalĂĄban begyĂșrĂĄs utĂĄn nem kelesztjĂŒk, viszont van egy titkuk.
âșïžÂ Ha pozsonyi kiflinek, vagy bejglinek kĂ©szĂted, akkor Ă©rdemes elĆzĆ este kiporciĂłznod, majd egy dobozban lezĂĄrva a hƱtĆben pihentetned reggelig Ă©s utĂĄna kĂ©szĂteni belĆle a sĂŒtemĂ©nyt, ugyanis a pihentetĂ©stĆl a tĂ©szta szerkezete laza lesz, Ă©s nem fog repedni, mert könnyebben ki tud közĂŒle a töltelĂ©kben levĆ gĆz jutni a sĂŒtĂ©s alatt.
đEnnek a tĂ©sztĂĄnak a kĂ©szĂtĂ©sĂ©t Ă©s fortĂ©lyait karĂĄcsony elĆtt a lehetĆ legrĂ©szletesebben meg fogom neked mutatni majd, hogy elkĂĄprĂĄztasd vĂ©gre a csalĂĄdot!
Tanuljunk egyĂŒtt linzert Ă©s omlĂłs sĂŒtiket sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –