
De hogyan kerĂŒljön a krĂ©mbe, hogy az ne folyjon el?
đ Ha gyĂŒmölccsel ĂzesĂtsz egy krĂ©met, akkor 3 fĂ©le ĂĄllagban kerĂŒlhet bele:
– darabolva
– pĂ©pesĂtve
– folyĂ©konyan vagy lĂ©kĂ©nt.
MindhĂĄrom estben mĂĄshogy kell a krĂ©mhez dolgoznod ahhoz, hogy a sĂŒtid szilĂĄrd maradjon, Ă©s ne essen szĂ©t a gyĂŒmölcstĆl.
đ Daraboltan mindig a krĂ©m összeĂĄllĂtĂĄsĂĄnak legvĂ©gĂ©n kell, hogy hozzĂĄkeverd.
Ha pĂ©pesĂted, akkor jobb, ha hozzĂĄfĆzöd inkĂĄbb a krĂ©malaphoz, vagy zselatint hasznĂĄlsz hozzĂĄ, hogy összeĂĄlljon.
đFolyadĂ©kkĂ©nt mindenkĂ©ppen egy fĆzött krĂ©malappal kell kĂ©szĂtened a krĂ©met, Ă©s abba belefĆzni a gyĂŒmölcslevet, mert a hĂg ĂĄllaga miatt nem tudod a krĂ©mbe semmilyen mĂłdon beledolgozni.
đA gyĂŒmölcslevet mĂ©g besƱrĂtheted zselatinnal Ă©s Ășgy is berĂ©tegezheted a sĂŒtibe, vagy a tetejĂ©n szĂ©tterĂtheted, de hozzĂĄkeverni Ăgy sem fogod tudni.
Ha nagyon finom, gyĂŒmölcsös krĂ©met szeretnĂ©l, akkor kĂ©szĂts krĂ©malapot a kivĂĄlasztott gyĂŒmölcsbĆl, Ă©s az elkĂ©szĂŒlt krĂ©mhez is keverj darabos gyĂŒmölcsöt, igazi Ăz bomba hozhatĂł Ăgy ki.
Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtĂ©s nĂ©lkĂŒli sĂŒtiket kĂ©szĂteni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –