De hogyan kerüljön a krémbe, hogy az ne folyjon el?

😊 Ha gyümölccsel ízesítsz egy krémet, akkor 3 féle állagban kerülhet bele:
– darabolva
– pépesítve
– folyékonyan vagy léként.
Mindhárom estben máshogy kell a krémhez dolgoznod ahhoz, hogy a sütid szilárd maradjon, és ne essen szét a gyümölcstől.

😋 Daraboltan mindig a krém összeállításának legvégén kell, hogy hozzákeverd.
Ha pépesíted, akkor jobb, ha hozzáfőzöd inkább a krémalaphoz, vagy zselatint használsz hozzá, hogy összeálljon.

😋Folyadékként mindenképpen egy főzött krémalappal kell készítened a krémet, és abba belefőzni a gyümölcslevet, mert a híg állaga miatt nem tudod a krémbe semmilyen módon beledolgozni.

😋A gyümölcslevet még besűrítheted zselatinnal és úgy is berétegezheted a sütibe, vagy a tetején szétterítheted, de hozzákeverni így sem fogod tudni.

Ha nagyon finom, gyümölcsös krémet szeretnél, akkor készíts krémalapot a kiválasztott gyümölcsből, és az elkészült krémhez is keverj darabos gyümölcsöt, igazi íz bomba hozható így ki.

Tanuljunk együtt sütés nélküli sütiket készíteni!
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –