Ha nagyon szépre és egyformára szeretnéd a sütijeidet készíteni, akkor a végső dekorálást mindig a felszeletelés után add meg a süteményednek.

☝️Sokkal könnyebb a sütiket utólag feldíszíteni, hiszen a vágás már megadja a sütemény széleit, így a dekorációt is egyenletsebben tudod rajta elosztani.
Ráadásul szeleteléskor sem fog beleérni a kés a dekorálásba, így nem kenődik el, ezzel pedig sokkal profibbnak fog tűnni a munkád.

👏 Hogyan dekorálhatod a sütit utólag?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
⭐️ Tehetsz rá habzsákkal kis habrózsákat
⭐️ Megszórhatod cukor gyönggyel
⭐️ Díszítheted csokiból készült levélkékkel
⭐️ Kerülhet rá friss gyümölcs vagy épp fagyasztott
⭐️ Meghintheted csoki reszelékkel vagy csoki darabokkal

😊 A dekorációt ráhelyezheted a süti szeletek középre, de akár kerülhet egyik szélére, vagy épp valamelyik sarkához.
Mindig törekedj a kevés, de mutatós dekorálásra!
Nem kell telezsúfolni a sütid tetejét, elég rá egy pici kis plusz, és máris elegáns lesz a végeredmény.

Tanuljunk együtt szelet sütiket sütni!
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –