Sütemény dizájn – szín, textúra

posted in: Összes oldal | 0
A sütemények dizájnozásánál vagy küllemének megadásánál figyelembe kell venni azt, hogy milyen alapanyagokat használunk hozzá. Ezek segítségével már előre meg tudjuk határozni, hogy milyen színvilágot, esetleg milyen textúrát alkalmazunk majd a készítésükkor. A színpalettát bővíthetjük különböző ételszínezékekkel is, a felületüket … Continued

Forró hírek egyenesen a sütőből!

posted in: Összes oldal | 0
Friss, ropogós, ínycsiklandó! Mi történik a sütőiskolában? Huhh, rengeteg jó dolog! Ha pedig ezt a pár sort itt kitöltöd, te sem maradsz ki belőle! Email címed ás adataid biztonságban vannak. Nem küldök spam-et, mert én se szeretem, és a törvény … Continued

5. LECKE: kevert piskóta készítése

posted in: Összes oldal | 0
KEVERT PISKÓTA KÉSZÍTÉSE muffinokhoz, kuglófokhoz, gyümölcskenyerekhez Ennek a piskóta fajtának nagyon sok változata létezik. Alapvető tulajdonsága és ettől lesz másabb, mint az alap piskótatészta, hogy zsiradékot tartalmaz. A kevert piskótákra jellemző továbbá, hogy más alapanyagokkal is dúsítjuk őket, hiszen sokkal … Continued

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás