Pizza készítése

posted in: Összes oldal | 0
Vékony vagy vastag tészta, rengeteg féle feltét. Nagy kedvenc a pizza tészta, ami eredetileg olíva olajjal készül. Ha nem tartasz otthon, jó minőségű napraforgóolajat vagy olvasztott vajat is használhatsz helyette. Tartsd be a kelesztési és pihentetési időket, és tökéletesre fog … Continued

Citromos kuglóf cukormázzal

posted in: Összes oldal | 0
Ez az alaprecept kiváló kuglófok készítéséhez. Ízesítheted bármilyen más gyümölccsel, de arra figyelj, hogy ebben az esetben a citromlevet is cseréld le vagy gyümölcslére, vagy vízre. Ha nem teszed, a tészta sűrű marad. Készíthetsz belőle muffint, gyümölcskenyeret, vagy kisütheted őszgerinc … Continued

Lala kifli

posted in: Összes oldal | 0
Amikor a sülő vajas kifli illata belengi a konyhát, a gyerekkorod fog eszedbe jutni. A rétegezett tészta látványban is, ízben is fantasztikus élményt nyújt. Tartsd be a kelesztési és pihentetési időket, és tökéletesre fog sikerülni. RECEPT Hozzávalók: 70 dkg finomliszt … Continued

Jól variálható alapreceptek

posted in: Összes oldal | 0
10 jól variálható alaprecept, amit hétköznap bármikor fel tudsz használni, ráadásul nagyon finomak más töltelékkel, ízesítéssel. Ha pedig másabb külsőt is kipróbálnál a megszokott, klasszikus kifli, csiga stb. helyett, akkor bátran használd ezeket az alap tésztákat a formázáshoz. FONOTT KALÁCS … Continued

Laza és puha krumplis pogácsa

posted in: Összes oldal | 0
Egy nagyon finom pogácsát szívesen sütünk meg akár minden hétvégén. A krumplival dúsított tészta még finomabb, puhább lesz, és tovább marad puha is. Már ha kap esélyt arra, hogy maradjon belőle másnapra. A tésztából süthetsz kiflit is sós töltelékkel. Tartsd … Continued

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás