Friss, ropogós, ínycsiklandó!

Mi történik a sütőiskolában?
Huhh, rengeteg jó dolog!
Ha pedig ezt a pár sort itt kitöltöd, te sem maradsz ki belőle!

Keresztneved, amelyen szólíthatlak*
Email címed*

Email címed ás adataid biztonságban vannak. Nem küldök spam-et, mert én se szeretem, és a törvény is bünteti, adataidat nem adom ki harmadik félnek. Ha nem kérsz értesítést, bármikor jelezheted nekem a tőlem kapott levélben. Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-132718/2017.

Ezek a még ki nem hűlt finomságok

A SÜTI ALAPOZÓ – 12 részes lecke sorozaton kívül megtanulhatsz kovászt készíteni,
de érkeznek az új receptvideók is, amelyekkel újabb ötleteket gyűjthetsz a sütéshez.

Ezen felül ÍZ MUSTRA sorozat a SPÁJZ-BLOGban,
hogy megismerkedj még több alapanyaggal és azok párosításával!

Értesülj az érkezésükről hírlevében is, és készítsd el elsőként a legújabb finomságokat!