Kezdés: 2024. január 15. – Jelentkezési határidő: 2024. január 14.

TANULJ VELEM, ÉS LEGYEN A HÁZI SÜTI KÉSZÍTÉS A SZENVEDÉLYED!

Csatlakozz már most!

  • Szeretnél túllépni az unalomig sütött süteményeken, és megtanulnál végre különlegesebb házi sütiket sütni?
  • Jó lenne magasabb szintre emelni a mostani süti sütő tudásod, és megtanulni jó pár extra mutatós finomságot elkészíteni?
  • Érdekel a hobbicukrászat, de nem találtál még számodra mindenben megfelelő képzést hozzá?

Ha igen, akkor ne keresgess tovább a neten,
hanem csatlakozz az online Hobbicukrász Akadémiám képzéséhez, és legyél te is Házisüti-mester!

A nem minden napi sütik készítéséből összeállított program segítségével havonta

2 fantasztikus süti sütésének mesterévé válhatsz,

közben pedig sokat tanulhatsz, ráadásul nagyon jól érezheted magad!

Piskóta roládoktól kezdve a különböző tortákon, apró sütiken át, egészen a különleges tésztás desszertekig,
minden kedvelt süti fajtát érintve tanulhatsz meg újabb desszerteket sütni profi szinten.

Különlegesebbnél különlegesebb külső készítése egy-egy házi sütinek,
nem mindennapi dekorálási eszközök használata,
és sok fortély a Hobbicukrász Akadémia online oktatóanyagaiban, leckéiben.

Hogyan működik a képzés?
  • Minden hónapban 2 különleges süti készítését tanuljuk meg részletesen, oktatóvideók és letölthető hobbicukrász segédletek segítségével.
  • Ezen felül személyesen kapsz tőlem segítséget a leckék oldalán kialakított privát chatszobában.
  • Feltöltheted a képeidet is, és elemezzük közösen az eredményt, de küldhetsz sütés közben fázisfotókat is.
  • Ezen felül minden hónapban két élő bejelentkezéssel további segítséget kapsz tőlem a sütik készítéséhez, és a felmerülő kérdésekre is választ adok a bejelentkezésekkor.

 


Mit tanulunk meg közösen elkészíteni az online Hobbicukrász Akadémia első havi oktatóanyagában?

Két fajta különleges roládot készítünk:

  • Japán piskótás roládot, mascarpones-tejszínes krémmel
  • Hófehér roládot kókuszos-fehércsokis krémmel

Ezen felül megtanuljuk szépen feldíszíteni a sütiket, és profi módon szeletelni, valamint tálalni.


A Hobbicukrász Akadémia tagjaihoz csatlakozva:
  • Megismered a tészták készítéséhez legjobb alapanyagokat. (Lelőhely ajánlásával.)
  • Megtanulod a sütik készítésének lépéseit, részletes magyarázattal, hogy azok gyönyörűre sikerüljenek.
  • Megtudod, hogy milyen eszközök lesznek a leginkább a segítségedre ahhoz, hogy ne csak finom, hanem ámulatba ejtő, és szemet gyönyörködtető roládokat tudj készíteni.
  • Folyamatos segítséget kapsz tőlem a chatszobán keresztül.
Ez a Házisüti-mester képző program neked szól:
  • ha különleges házi sütiket akarsz megtanulni sütni
  • ha magasabb szintre szeretnéd emelni a hobbicukrász tudásod
  • ha olyan sütiket akarsz sütni, amelyek nem jönnek minden nap szembe a neten, de mégis családi kedvencekké tudnak válni
  • ha szakmai cukrászati tudást szeretnél kapni a sütik készítéséhez
  • ha a saját időbeosztásod szerint szeretnél megtanulni gyönyörű sütiket készíteni
  • fontos neked, hogy otthon a saját eszközeidet használva tanuld meg a sütiket megsütni
  • nem csak egyszer szeretnéd, ha tökéletesen sikerülnének ezek a sütijeid, hanem ez mostantól mindig így lenne
  • nem akarsz kísérletezgetni drága alapanyagokkal (hiszen ezt én már megtettem előtte), mert nem szereted a pénzed kidobni az ablakon
  • tuti receptekből szeretnél sütni
  • olyan sütiket kívánsz sütni, amelyek láttán leesik mások álla

 

Mit tartalmaz az online Hobbicukrász Akadémia havi programja?
  • Havonta egy süti fajtán belül 2 különleges süti készítésének részletes oktatóanyagát
  • Ebben 2 oktatóvideót, valamint kéthetente 2 részletes leírást az alapanyagok és eszközök bemutatásáról
  • 2 letölthető, nyomtatható receptet
  • Részletes alapanyag ismertetőt és magyarázatot ahhoz, hogy miért ezeket használjuk a tészták és a töltelékek, krémek készítéséhez
  • A szükséges eszközök bemutatását
  • A sütemény készítésének lépéseit, részletesen bemutatva, a technikák alapos magyarázatával
  • Minden sütihez cukrász mellékleteket a sütés közben felmerülő hibákról és azok elkerüléséről, javításáról

Az oktatóanyagok úgy épülnek fel,
hogy a lehető legkönnyebben tudd megtanulni a sütemények elkészítését!
Hogyan érkeznek az oktatóanyagok, és miként épül fel egy havi program?

Az oktatóanyagokhoz minden héten hétfői napon kapod meg a hozzáférési linket emailben.

Első héten a 2 sütemény készítéséhez alapanyag és eszköz listát, illetve a receptet.

Második és harmadik héten a 2 süti oktatóvideóját, illetve a hozzá tartozó cukrászmellékleteket.

Negyedik héten bemutathatod az elkészült sütiket, illetve a felmerülő kérdésekre is választ kapsz.

Ha lemaradnál a sütéssel, akkor ezen a héten még pótolni tudod.


Itt nem csak a “hogyant” tudod meg a sütéshez, hanem élő bejelentkezéses magyarázatokkal is segítek abban,
hogy megértsd és megjegyezd a sütemények készítéséhez szükséges lépéseket, fortélyokat!


Mielőtt döntesz, megtudnál többet is rólam, és arról, miért érdemes éppen az én Hobbicukrász Akadémiámhoz csatlakozva érdemes tanulnod?
Akkor olvasd el a Rólam menüpont alatt található információkat.

Vágj bele velem és a többi taggal ebbe a gyönyörű házi sütiket sütő nagy kalandba,
és jelentkezz a gombra kattintva, majd csatlakozz az online Hobbicukrász Akadémiámhoz!

MIT FOGUNK MÉG TANULNI?

A következő 12 hónap online Hobbicukrász Akadémia oktatóanyagai:
  1. hónap. (JANUÁR) Két fajta különleges piskótából készülő rolád (japán és fehér)
  2. hónap. Mini muffin torta, emeletes muffinokból, és virág dekorációs nuffin, orosz csövek használatával
  3. hónap. Hagyományos és tortaformában készülő gyümölcstorták, különleges ízesítésű piskótákkal és krémekkel, dekorációkkal
  4. hónap. A méteres kalácson túl, avagy őzgerincben készülő sütik, hogy ezt a formát is kihasználjuk otthon
  5. hónap. Házi puncstorta és fantasztikus csoki mousse torta készítése
  6. hónap. Apró sütik: madeline kagylók, és svájci macaron
  7. hónap. Égetett tésztából készülő roppanós tetejű képviselőfánk (craquelin) és eclair fánk készítése
  8. hónap. Két különleges ízvilágú kuglóf kel és kevert tésztából
  9. hónap. Leopárdmintás és szívmintás linzerek
  10. hónap. Minyon és Pándi meggyes szelet
  11. hónap. Kelt kalácsok különleges fonásokkal
  12. hónap. Kosárkák különleges töltelékekkel, habbal
Gyakorlati példák segítségével, cukrászképzési szinten,
sok plusz fortéllyal tanuljuk meg a  különleges házi sütik készítését!
Legyél te is Házisüti-mester mostantól!
Az online Hobbicukrász Akadémia májusi csoportjának információi:

  • Férőhelyek száma: 30 fő
  • Szabad helyek: 30 fő
  • A tagságod időtartama: egy hónap, 2024. JANUÁR 15-től kezdve, négy héten át
  • Amit biztosítok: minden információt ahhoz, hogy a tagságod alatt és után gyönyörű sütiket tegyél az asztalra.
    Korlátlan hozzáférést itt a honlapon a teljes e havi anyaghoz, a Taggá válás után.

 

A Hobbicukrász Akadémiát vezeti: Mikus Meli – cukrász

A Tagság díja: 8900.Ft/ hó

Ajándék: 10% tagsági díjkedvezmény az első havi részvétel után, minden további hónapra.

Más kuponokkal nem összevonható!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Itt a tanuljsutni.hu oldalon előfizetéskor elkészíted a saját zárt fiókod, amelybe a BELÉPÉS menüpont alatt tudsz majd belépni. A hozzáférésről emailben értesítelek. Itt találod meg a Hobbicukrász Akadémia oktatóanyagait hónapról-hónapra, illetve a más, kiegészítő anyagokat és a zárt chat elérhetőséget is.

Igen, csak online oktatásként érhetők el a Hobbicukrász Akadémia oktatóanyagai. Azért ezt a megoldást választottam, mert így korlátlanul visszanézheted az anyagokat, egy workshop keretén belül erre nem lenne lehetőséged.
Így nem kell utaznod, időt és pénzt spórolsz meg magadnak, ráadásul a saját eszközeiddel és konyhádban tanulhatsz, így sokkal stresszmentesebb lesz a sütés is, hiszen saját közegben dolgozhatsz.

Számítógépről, laptopról, és mobiltelefonról egyaránt elérhető az oktatóanyag. Szükséges hozzá, hogy legyen internet elérési lehetőséged. Országon belül és külföldön, a világ bármely pontján tudod ezeket az anyagokat használni.

A Hobbicukrász Akadémia tagjai az adott hónaptól becsatlakozva az onnantól előfizetett havi anyagokat időkorált nélkül tudják használni, akkor is, ha nem vesznek részt az összes havi képzésen. Természetesen csak azokat az oktatóanyagokat fogod elérni így, amelyik hónapokra előfizettél. Pl. Ha májusban és októberben fizetsz elő, akkor csak ezek az anyagok lesznek neked korlátlanul hozzáférhetők, a közte lévő oktatóanyagok nem.

Nem, viszont abban a hónapban amelyikben szünetelteted a tagságod, vagyis amire nem fizetsz elő, ott nem kapod meg az adott havi leckéket. Nincs automatikus előfizetési rendszer, tehát nem vonok le minden hónapban kérdezés nélkül Tag előfizetést! Ezt neked kell minden hónapban megerősítened, tehát te döntesz, hogy meddig és mit szeretnél tanulni a Hobbicukrász Akadémián.

A második hónaptól az előfizetésre minden tagnak, tanulónak jár 10% kedvezmény a havi tagságra, ezzel is segítve és kedvet csinálva a további folytatáshoz.

Igen, nincs korlát erre, más oktatóanyagaimból tanultak már Svájcból, Szlovákiából, Angliából, Romániából, de még Kanadából is. A nagyobb időeltolódások miatt viszont a válaszadásaim esetleg késhetnek, de ezt is tudjuk egyeztetni.

Mivel a Hobbicukrász Akadémia oktatóanyagai onnantól, hogy előfizettél az adott hónapban a tagságra, időkorlát nélkül válik neked elérhetővé, így azt bármikor utólag is tudod használni. Azzal, hogy együtt haladunk az adott hónapban annyi lesz az előnyöd, hogy frissen értesülsz az anyagokkal kapcsolatos plusz infókról, és az élő bejelentkezésekben is tudok neked azonnal válaszolni.

Igen. A Hobbicukrász Akadémia oktatóanyagai, sütőleckéi úgy vannak elkészítve, hogy azt teljesen kezdőként is tudd használni. Sok olyan fogás, technika van, amit bemutatok az anyagokban, és tapasztalat, hogy ez még a haladóknak is sok esetben okoz újdonságot. Emiatt pedig a leckék, nagyon részletesek.

A sütőleckék nézése, olvasása alkalmanként maximum 2 órát vesznek igénybe. A sütemények elkészítésének ideje minden leckében fel van tüntetve, így azokat is pontosan be tudod kalkulálni.
Igaziból egy délután és egy sütögetős hétvégi nap, vagy egy másik, erre szánt hétköznapi délután alatt el tudsz sajátítani egy-egy oktatóanyagot.

Természetesen, ha profi szeretnél lenni, akkor többször átolvasod, megnézed az anyagokat, és ki is próbálod azoknak a sütését pár alkalommal, akár később is.

Banki átutalással, vagy bankkártyás illetve Paypal fizetéssel a Paypal biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Nálam a bankkártya adataid nem jelennek meg, ezeket átutaláskor az UniCredit bank, bankkártyás fizetéskor pedig a Paypal rendszere kezeli az általuk kiállított adatvédelmi szabályok szerint.
Külföldről a Paypal-on keresztüli fizetés bizonyult a legjobb megoldásnak, így ezt ajánlom neked, ha más országból fizetsz elő.

Banki átutalás esetén 8 munkanapon belül kérlek rendezd a tagdíjad utalását, illetve ha a jelentkezésed a jelentkezési határidő lejártától számítva 8 munkanapon belül adtad le, akkor annak napjáig.