😊Miután a tojásba belekerült a liszt, sütőpor, esetleg kakaópor, akkor terítsd azt el a tetején majd egy leverő lapát segítségével forgasd bele.
A műveletet középről kifelé, alulról felfelé végezd, és közben forgasd a tálat.

😊Robotgéppel is belekeverheted a masszába, de nagyon figyelj, és alacsony fokozaton dolgozz, mert kicsaphatod a lisztet az edényből, illetve a habot nagy fordulattal szintén lekeverheted.
😊Nekem az a tapasztalatom, hogy ha kézzel keverem el a száraz hozzávalókat benne, kevésbé töröm össze a habot, a tészta pedig szivacsosabb lesz. Viszont van, amikor előkerül a robotgép, mert nem tudom szépen összedolgozni kézzel a hozzávalókat.

😊Mindkét módszerrel szép piskóta tésztát kapsz, próbáld ki ezt is, azt is.
Utána mehet a tepsibe, majd a sütőbe.

Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –