A kisütött linzereket sokféle töltelékkel töltheted, levár, puding, vagy épp vajas krém egyaránt kerülhet közéjük.

Amit viszont nagyon nem szeretünk, az az, amikor összepárosításkor a töltelék kinyomódik a sütiből, vagy épp nem jut egyenletesen elég belőle mindenhová.
Utóbbi leginkább a virág formájú apró sütiknél fordul elő, amikor is a szirmok üresek lesznek, vagy épp kinyomódik belőlük a töltelék, a középen levő lyuk pedig szintén üres marad.

Hogy ez ne így legyen, két segítséget is mutatok neked most.
Egyik, ha a tölteléket betöltöd habzsákba, és azzal adagolod a linzerekre azt.

A másik, ha a tölteléket kanállal osztod el a szirmokon.
A kiskanál domború fele szépen el tudja oszlatni a tölteléket, és segít az íves szélek követésében.

Két trükk is van a tarsolyomban:
😊 egyik, hogy a tölteléket sosem kell kikenni teljesen a tészta széléig, hiszen ha rányomod a tetejét, akkor az úgyis kinyomódik, de így viszont ki nem folyik már belőle,
😊 a másik, hogy a közepére picit többet halmozol, és így a lyukas részbe is jut kellő mennyiségű lekvár, vagy más krém.

Ha így töltöd meg a sütit, akkor mindenhová jut az ízesítésből, de nem fogod összemaszatolni a süti szélét, a közepében lesz elég finomság, egyszóval profi apró sütiket kapsz végeredménynek, ezzel pedig lenyűgözöd azt, akit megkínálsz vele.
Tanuljunk együtt linzert és omlós sütiket sütni!

Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –