A sütiket minden esetben hűtőrácson jól ki kell hűtened és csak úgy elcsomagolnod, mert a meleg sütemény beizzad és megolvad a tetején a porcukor, illetve ragacsos lesz a tetejük, ez pedig már táptalaj lehet a baciknak és gombáknak.

☝️ Az apró sütiknek mindenképpen érdemes kihűlniük töltés előtt is jól, hiszen a bele kerülő töltelék megolvadhat bennük, illetve ha csokival vonod be, vagy dekorálod, akkor az elfolyhat rajta.

☝️ A linzer tésztákat sütés után, jól záródó dobozban akár 2 hétig is eltarthatod, már ha lesz esélye addig megmaradni.
Ideális sütemény ajándéknak, hiszen napokkal előbb is elkészülhet.

☝️ Hasonló a helyzet az omlós élesztős tészták esetében is, azok is jól eltarthatók, sütés után a bejgli, pozsonyi kifli, zserbó akár egy hátig is eláll, és még jót is tesz nekik a pihenés.

😋 A piték és többlapos sütik is 2-3 napig nyugodtan eltarthatók, utóbbinál inkább a krémekre kell figyelned, nehogy azok megromoljanak benne.

Tanuljunk együtt sütni!

Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –