👉Alapjában minden esetben érdemes a lisztet szitálva elkezdeni használni sütéskor, mert lehet benne idegen anyag, lehet csomós, és bizony, ha valami beleköltözött, azt is ki tudod így azonnal szűrni.

👉A piskótánál viszont nagyon lényeges az átszitálás, ugyanis ezzel még plusz levegőt juttatsz bele, így még lazább, még szivacsosabb lesz a szerkezete.

👉Ezen felül a piskótát nem lehet a végtelenségig keverni, mert összetöröd a habot, így a liszt semmiképp sem lehet benne csomós, mert azt bizony nem tudod szétkeverni benne csak maximum a hab rovására.

👉A csomók pedig a tésztában nem tűnnek el, és ilyenkor van az, hogy szeleteléskor egy-egy kis fehér göböcske előkerül a sütiből.

👉Használj a művelethez szitát, és figyelj rá, hogy ne legyen ugyanakkora vagy nagyobb, mint a keverőtálad, mert mellé fogod szórni a lisztet belőle.

Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –