A habfixĂĄlĂł egy nagyrĂ©szt kemĂ©nyĂ­tƑbƑl ĂĄllĂł por, ami segĂ­t a tejszĂ­nnek stabilizĂĄlĂłdni, illetve nem engedi, hogy az levet eresszen.

đŸ€šÂ Hogyan kell hasznĂĄlni?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Keverd hozzĂĄ a porcukorhoz, Ă©s mikor mĂĄr majdnem felverƑdött a tejszĂ­n, akkor add hozzĂĄ.
Ha nem hasznĂĄlsz semmilyen Ă­zesĂ­tĂ©st, akkor is a habosĂ­tĂĄs befejezĂ©se elƑtt add a tejszĂ­nhez.

đŸ€šÂ Mikor hasznĂĄld inkĂĄbb ezt, mint a zselatint?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Ha olyan sĂŒtit sĂŒtsz, aminĂ©l nem lĂ©nyeges, hogy kemĂ©nyen, masszĂ­van ĂĄlljon, de mindenkĂ©ppen szeretnĂ©d jĂłl szeletelni, akkor ezzel fixĂĄld a habot, illetve, ha tejszĂ­nnel dekorĂĄlsz.
Pohårdesszertek, tånyérdesszertek esetében is jól jöhet.

đŸ€šÂ Mikor nincs rĂĄ szĂŒksĂ©ged?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Ha puding, vagy mĂĄs fƑzött krĂ©malapot lazĂ­tasz tejszĂ­nnel, akkor nem kell beletenned, sem habfixĂĄlĂłt, sem zselatint, mindössze kellƑ sƱrƱsĂ©gƱre kell fƑznöd a krĂ©malapot, Ă©s a tejszĂ­nes krĂ©med tökĂ©letesen meg fog ĂĄllni.
Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtĂ©s nĂ©lkĂŒli sĂŒtiket kĂ©szĂ­teni!

Cukormåzas ölelés neked!
– Meli❀ –