A habfixĂĄlĂł egy nagyrĂ©szt kemĂ©nyĂtĆbĆl ĂĄllĂł por, ami segĂt a tejszĂnnek stabilizĂĄlĂłdni, illetve nem engedi, hogy az levet eresszen.
đ€šÂ Hogyan kell hasznĂĄlni?
ËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËË
Keverd hozzĂĄ a porcukorhoz, Ă©s mikor mĂĄr majdnem felverĆdött a tejszĂn, akkor add hozzĂĄ.
Ha nem hasznĂĄlsz semmilyen ĂzesĂtĂ©st, akkor is a habosĂtĂĄs befejezĂ©se elĆtt add a tejszĂnhez.
đ€šÂ Mikor hasznĂĄld inkĂĄbb ezt, mint a zselatint?
ËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËË
Ha olyan sĂŒtit sĂŒtsz, aminĂ©l nem lĂ©nyeges, hogy kemĂ©nyen, masszĂvan ĂĄlljon, de mindenkĂ©ppen szeretnĂ©d jĂłl szeletelni, akkor ezzel fixĂĄld a habot, illetve, ha tejszĂnnel dekorĂĄlsz.
Pohårdesszertek, tånyérdesszertek esetében is jól jöhet.
đ€šÂ Mikor nincs rĂĄ szĂŒksĂ©ged?
ËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËË
Ha puding, vagy mĂĄs fĆzött krĂ©malapot lazĂtasz tejszĂnnel, akkor nem kell beletenned, sem habfixĂĄlĂłt, sem zselatint, mindössze kellĆ sƱrƱsĂ©gƱre kell fĆznöd a krĂ©malapot, Ă©s a tejszĂnes krĂ©med tökĂ©letesen meg fog ĂĄllni.
Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtĂ©s nĂ©lkĂŒli sĂŒtiket kĂ©szĂteni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –