Tortát készíthetsz úgyis, hogy összeállítasz neki egy stabil alapot, majd krémet teszel rá egy vagy több rétegben, esetleg gyümölccsel megbolondítod a tetejét, és máris kész egy üde, nyári finomság.

🍰 Milyen alapjai lehetnek egy ilyen tortának?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
👉 Elkészítheted különböző darált kekszekből, amit kevés langyos tejjel és olvasztott vajjal összegyúrva simíts a tortakarikába. De használhatsz erre puszedlit is, vagy babapiskótát.

👉 Kerülhet a torta alapba készen kapható sütemény is, a különböző puszedlik, puszedli szeletek, valamint a tejszeletek, de akár a készen kapható, töltött piskótatekercsek is lehetnek az alsó réteg hozzávalói.

👉 Ugyanígy használhatod hozzá a piskótatallért, illetve a piskótakorongokat is, egy, vagy akár több rétegben, utóbbi esetében érdemes egy picit valamilyen folyadékban (pl. kávé, vagy híg lekvár) megmártani őket, hogy a rétegek megpuhuljanak a krém alatt.

👉 Használhatsz akár készen kapható piskótát is, de lehet az alapja akár ostya is, vagy kétszersült, utóbbiról részletesen is írtam itt itt itt:
https://www.tanuljsutni.hu/rendhagyo-alapanyagok-ketszersult
Keresgess az üzletekben és kísérletezgess bátran, ötleteket pedig hónap végén adok egy 5 receptből álló kis gyűjteménnyel!
Tanuljunk együtt sütés nélküli sütiket készíteni!

Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤️ –