Kávéval bolondítva

posted in: Alapanyagok | 0
Instant kávé, főzött kávé   A hagyományos házi sütik között számtalan, kávéval ízesített receptet találsz. Van köztük szelet süti, torta, apró süti, és még a sütés nélkül készülő sütik között is sok, kávéval ízesített változatot megtalálsz. A kávé nagyon jól … Continued

Zsiradékok – Mégis melyiket?

posted in: Alapanyagok | 0
Van különbség egyik vagy másik használatakor? Naná!   Nagyszüleink receptjei között számtalan olyan süteményt megtalálsz, amely sertészsírral készül. Ilyenek a bukták, kalácsok, de a jó féle hájas, vagy tepertős pogácsa is a sertés zsírtól lett igazán isteni és omlós. A … Continued

Tojástörő okosságok

posted in: Alapanyagok | 0
Hogyan add a tojást a sütihez?   Ha a tojásról beszélünk, mint hozzávalóról, szinte mindenkinek a tojásfehérje felverése jut eszébe a süti sütéssel kapcsolatban. Pedig a tojást nem csak kihabosítva adhatjuk a sütikhez, és bizony nem csak a fehérjét habosítjuk … Continued

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás