Lala kifli

posted in: Összes oldal | 0
Amikor a sülő vajas kifli illata belengi a konyhát, a gyerekkorod fog eszedbe jutni. A rétegezett tészta látványban is, ízben is fantasztikus élményt nyújt. Tartsd be a kelesztési és pihentetési időket, és tökéletesre fog sikerülni. RECEPT Hozzávalók: 70 dkg finomliszt … Tovább

Jól variálható alapreceptek

posted in: Összes oldal | 0
10 jól variálható alaprecept, amit hétköznap bármikor fel tudsz használni, ráadásul nagyon finomak más töltelékkel, ízesítéssel. Ha pedig másabb külsőt is kipróbálnál a megszokott, klasszikus kifli, csiga stb. helyett, akkor bátran használd ezeket az alap tésztákat a formázáshoz. FONOTT KALÁCS … Tovább

Laza és puha krumplis pogácsa

posted in: Összes oldal | 0
Egy nagyon finom pogácsát szívesen sütünk meg akár minden hétvégén. A krumplival dúsított tészta még finomabb, puhább lesz, és tovább marad puha is. Már ha kap esélyt arra, hogy maradjon belőle másnapra. A tésztából süthetsz kiflit is sós töltelékkel. Tartsd … Tovább

Csavart, csokis kalács

posted in: Összes oldal | 0
A csavart csokis kalács egy nagyon mutatós süti, és ráadásul jól el is tartható. Akár egészben le is fagyaszthatod. Variálhatod a töltelékét, vagy épp a méretét, készíthetsz belőle akár több kis sütit is. Tartsd be a kelesztési és pihentetési időket, … Tovább

Vajas kifli és zsemle

posted in: Összes oldal | 0
Vajas kiflit vagy zsemlét süthetsz otthon is. Ahogy bejárja majd a konyhád illatát, a gyerekkor fog neked is eszedbe jutni. Tartsd be a kelesztési és pihentetési időket, és tökéletesre fog sikerülni. Sütés után azonnal szórd meg vízzel, és szedd hűtőrácsra, … Tovább

Hamburger bucik

posted in: Összes oldal | 0
A békebeli hamburgerezést idézi fel ez a finom péksüti. Süthetsz ebből a kelt tésztából kiflit, vagy bagettet is. Tartsd be a kelesztési időket, és tökéletes bucik kerülnek ki a kezeid közül! RECEPT Hozzávalók 10 dbhoz: 2 dl langyos tej 4 … Tovább

Fonott kalács és briós

posted in: Összes oldal | 0
Nagyon finom uzsonna sütemény, és sokáig eltartható a kalács. Süthetsz ebből a kelt tésztából brióst, kiflit, vagy buktát is. Tartsd be a kelesztési időket, és tökéletes süti kerül ki a kezeid közül! Hatos fonás helyett elkészítheted hármas fonással is, úgy … Tovább

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás