Mákos guba vanília sodóval

posted in: Összes oldal | 0
Az ünnepi asztal egyik legkedveltebb desszertje a mákos guba, amihez most megtanulunk elkészíteni egy nagyon finom vanília sodót, valamint fözünk hozzá tojásfehérjéből mutatós galuskákat is. A guba most kifliből készül, amelyet otthon is megsüthetsz hozzá, videós leckét is megnézhetsz hozzá … Continued

Minden hétvégére egy recept

posted in: Összes oldal | 0
10 jól variálható alaprecept, amit hétköznap bármikor fel tudsz használni, ráadásul nagyon finomak más töltelékkel, ízesítéssel. Ha pedig másabb külsőt is kipróbálnál a megszokott, klasszikus kifli, csiga stb. helyett, akkor bátran használd ezeket az alap tésztákat a formázáshoz. FONOTT KALÁCS … Continued

12. LECKE: omlós tészta többlapos sütikhez

posted in: Összes oldal | 0
OMLÓS TÉSZTA KÉSZÍTÉSE többlapos süteménykehez A többlapos sütik szintén gyúrt omlós tésztából készülnek, a linzerekhez hasonlóan hideg zsiradékkal és tojás sárgájával. A különbség az alapanyagok felhasználásának mennyiségében van, illetve abban, hogy kapnak még plusz folyadékot, valamint tésztalazítót is, hogy puhábbak … Continued

11. LECKE: Élesztős-leveles tészta készítése

posted in: Összes oldal | 0
HAJTOGATOTT, ÉLESZTŐS-LEVELES TÉSZTA ÉS EGYSZERŰ DIÓHAB TÖLTELÉK KÉSZÍTÉSE A hajtogatott élesztős-leveles tészta rengeteg péksüteményednek lehet az alapja. Nagyon mutatós, ahogy sütés után a rétegek szépen elválnak egymástól. Könnyű formázni, és látványos sütiket kelhet belőle készíteni. Most dióhabos búrkifli sült belőle. … Continued

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás