12. LECKE: omlós tészta többlapos sütikhez

posted in: Összes oldal | 0
OMLÓS TÉSZTA KÉSZÍTÉSE többlapos süteménykehez A többlapos sütik szintén gyúrt omlós tésztából készülnek, a linzerekhez hasonlóan hideg zsiradékkal és tojás sárgájával. A különbség az alapanyagok felhasználásának mennyiségében van, illetve abban, hogy kapnak még plusz folyadékot, valamint tésztalazítót is, hogy puhábbak … Continued

11. LECKE: Élesztős-leveles tészta készítése

posted in: Összes oldal | 0
HAJTOGATOTT, ÉLESZTŐS-LEVELES TÉSZTA ÉS EGYSZERŰ DIÓHAB TÖLTELÉK KÉSZÍTÉSE A hajtogatott élesztős-leveles tészta rengeteg péksüteményednek lehet az alapja. Nagyon mutatós, ahogy sütés után a rétegek szépen elválnak egymástól. Könnyű formázni, és látványos sütiket kelhet belőle készíteni. Most dióhabos búrkifli sült belőle. … Continued

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás