5. LECKE: kevert piskóta készítése

posted in: Összes oldal | 0
KEVERT PISKÓTA KÉSZÍTÉSE muffinokhoz, kuglófokhoz, gyümölcskenyerekhez Ennek a piskóta fajtának nagyon sok változata létezik. Alapvető tulajdonsága és ettől lesz másabb, mint az alap piskótatészta, hogy zsiradékot tartalmaz. A kevert piskótákra jellemző továbbá, hogy más alapanyagokkal is dúsítjuk őket, hiszen sokkal … Continued

Vaníliás kekszek

posted in: Összes oldal | 0
Ha van egy jó keksz alaprecepted, akkor onnantól kezdve több tucat fajta sütid is van. A tésztát ízesítheted, színezheted, kiszúrhatod, de két korongot össze is ragaszthatsz töltelékkel. Figyelj az összeállítási sorrendre, és a pihentetésre, hogy avégeredmény ne legyen túl lágy. … Continued

Gyors kakaós csiga

posted in: Összes oldal | 0
Egy omlós tészta, ami nagyon gyorsan összeállítható. Más töltelékkel is készítheted, és használhatod a tésztát akár más apró sütik készítéséhez is. Figyelj az összeállítási sorrendre, és a pihentetésre, hogy a tészta ne legyen túl lágy. RECEPT Hozzávalók: 30 dkg finomliszt … Continued

Pizza készítése

posted in: Összes oldal | 0
Vékony vagy vastag tészta, rengeteg féle feltét. Nagy kedvenc a pizza tészta, ami eredetileg olíva olajjal készül. Ha nem tartasz otthon, jó minőségű napraforgóolajat vagy olvasztott vajat is használhatsz helyette. Tartsd be a kelesztési és pihentetési időket, és tökéletesre fog … Continued

Citromos kuglóf cukormázzal

posted in: Összes oldal | 0
Ez az alaprecept kiváló kuglófok készítéséhez. Ízesítheted bármilyen más gyümölccsel, de arra figyelj, hogy ebben az esetben a citromlevet is cseréld le vagy gyümölcslére, vagy vízre. Ha nem teszed, a tészta sűrű marad. Készíthetsz belőle muffint, gyümölcskenyeret, vagy kisütheted őszgerinc … Continued

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás